+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogezand-Noord in Hoogezand

Op het bedrijventerrein Hoogezand-Noord in Hoogezand is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Hoogezand-Noord

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Hoogezand-Noord. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Hoogezand-Noord is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Hierbij worden telefonie en data over dezelfde breedbandverbinding getransporteerd. U heeft keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien met alle voordelen van IP doormiddel van een SIP-trunk. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten, maar dan door een geavanceerde telefooncentrale te huren.