+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogezand

In Hoogezand zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Hoogezand beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoogezand die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Hoogezand

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Hoogezand een hoop kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel delen in Hoogezand

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) deelnemers dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Hoogezand maakt onderdeel uit van de gemeente Hoogezand-Sappemeer