+31 76 - 5331331

Glasvezel Schutlanden in Hoogeveen

Op het kantorenpark Schutlanden in Hoogeveen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding op kantorenpark Schutlanden

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting op kantorenpark Schutlanden een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel delen op kantorenpark Schutlanden

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Iedere partij neemt vervolgens zijn eigen diensten direct bij IP Visie af, zij worden hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn voor andere partijen afgeschermd.