Glasvezel Hoogeveen

In Hoogeveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor wij voor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Griendtsveenweg in het centrum van de stad. Van hieruit vertrekken diverse glasvezelringen richting de wijken en bedrijventerreinen, waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen.

De wijken De Weide en Erflanden hebben hun eigen glasvezelnetwerk. Dit is netwerk is aangelegd door KPN NetwerkNL. Wij leveren uitsluitend glasvezelverbindingen aan bedrijven en instellingen en niet aan consumenten. Onze diensten leveren wij ook over het netwerk van KPN NetwerkNL.

Bedrijventerreinen in Hoogeveen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoogeveen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Wieken
  • Buitenvaart

Overige bedrijvenlocaties in Hoogeveen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Hoogeveen mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die zijn gevestigd op Schutlanden of Toldijk kunnen ook aangesloten worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Hoogeveen.

Bellen via Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Bellen via uw glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer te laten lopen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over één enkele verbinding. IP Visie biedt een tweetal keuzes met betrekking tot VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale aansluiten op het IP-netwerk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om een geavanceerde centrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.