Glasvezel Hoogeveen

In Hoogeveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Griendtsveenweg in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen richting de wijken en bedrijventerreinen, waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen.

De wijken De Weide en Erflanden hebben hun eigen glasvezelnetwerk. Dit is aangelegd door Reggefiber. IP Visie levert uitsluitend glasvezel verbindingen aan bedrijven en instellingen en niet aan consumenten. IP Visie levert geen diensten over het netwerk van Reggefiber.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Hoogeveen

In Hoogeveen zijn er een viertal bedrijventerreinen aanwezig. Op vrijwel alle bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om op een eenvoudige manier gebruik te kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

De Wieken

Bedrijventerrein De Wieken is met een oppervlakte van maar liefst 365 veruit het grootste bedrijventerrein van Hoogeveen. Op bedrijventerrein De Wieken ligt al enige jaren een glasvezelnetwerk. Op dit glasvezelnetwerk kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden.

Buitenvaart

Op bedrijventerrein Buitenvaart is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het bedrijventerrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Overige bedrijvenlocaties in Hoogeveen

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Hoogeveen meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die zijn gevestigd op Schutlanden of Toldijk kunnen ook aangesloten worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Hoogeveen.

Bellen via Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Bellen via uw glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer te laten lopen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over één enkele verbinding. IP Visie biedt een tweetal keuzes met betrekking tot VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale aansluiten op het IP-netwerk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om een geavanceerde centrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.