+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogeveen

In Hoogeveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoogeveen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Hoogeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Griendtsveenweg in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen richting de wijken en bedrijventerreinen, waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen beschikken over goede breedband voorzieningen.

De wijken De Weide en Erflanden hebben hun eigen glasvezelnetwerk. Dit is aangelegd door Reggefiber. IP Visie levert uitsluitend glasvezel verbindingen aan bedrijven en instellingen en niet aan consumenten. IP Visie levert geen diensten over het netwerk van Reggefiber.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven biedt vele voordelen. Naast het feit dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s ook over een toekomstvast groeipad voor uw organisatie, waardoor het mogelijk wordt om uw pakket zo uitgebreid mogelijk te maken als u zelf wilt.

De voordelen van Zakelijk Glasvezel op een rijtje:

  • Razendsnel internet: Tijd is geld. Daarom is het belangrijk dat u zo efficiënt mogelijk (online) uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Zakelijk Glasvezel in combinatie met Zakelijk Internet biedt u het allersnelste internet met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s.
  • Klaar voor de toekomst: Met een zakelijke glasvezelverbinding bent u klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet, zowel qua diensten als qua capaciteit.
  • Alle diensten over één breedbandverbinding: Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om tot maximaal 1 Gbit/s aan diensten af te nemen op dezelfde breedbandverbinding.
  • Uiterst betrouwbaar: Zakelijk Glasvezel kent een up-time SLA van 99,9%. Door deze hoge up-time beschikt uw organisatie over een vrijwel continue online bereikbaarheid.
  • Uploadsnelheid = downloadsnelheid: Vanwege het toenemende aantal Clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt is het belangrijk om te beschikken over een hoge uploadsnelheid. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid.
  • Een glasvezelverbinding delen: Door een glasvezelverbinding te delen kan er bespaard worden op de eenmalige en maandelijkse kosten. Ieder bedrijf beschikt met deze constructie voor een laag tarief over een gescheiden internetverbinding.

Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zullen wij vragen om een aantal bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zult u in de aanvraag moeten aangeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Wanneer de behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen bestaat, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Controleer uw glasvezeltarieven in Hoogeveen

In Hoogeveen geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de tarieven uniek zijn per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de tarieven die gelden voor uw locatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer snel en eenvoudig aan de hand van de Postcodecheck de voor u geldende tarieven en mogelijkheden in Hoogeveen.

Bellen via Zakelijk Glasvezel in Hoogeveen

Bellen via uw glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer te laten lopen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over één enkele verbinding. IP Visie biedt een tweetal keuzes met betrekking tot VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kunt u met een SIP-trunk uw huidige telefooncentrale aansluiten op het IP-netwerk. Wanneer u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan is er de mogelijkheid om een geavanceerde centrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker met Hosted Telefonie.