+31 76 - 5331331

Glasvezel De President in Hoofddorp

Op bedrijvenpark de President in Hoofddorp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezeltarieven op bedrijvenpark de President

Ieder bedrijfspand op bedrijvenpark de President heeft zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven komen tot stand door de afstand te bepalen tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk gekoppeld kan worden, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie op bedrijvenpark de President.