+31 76 - 5331331

Glasvezel Noord in Hoofddorp

In het bedrijvengebied Hoofddorp Noord ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Controleer uw glasvezeltarieven in Noord

In Noord zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Noord? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.