+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoek in Hoofddorp

Op bedrijventerrein de Hoek in Hoofddorp ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om een glasvezelverbinding af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn voornamelijk diensten als Ethernet VPN, Pinnen over IP, Alarm over IP, VoIP bellen en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel-access. Deze capaciteit is 1 Gbit/s, maar kan indien gewenst tegen meerprijs worden verhoogd. U kunt diensten blijven aanpassen of blijven stapelen totdat de capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Hoek

Zakelijk Glasvezel kent een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er nogal wat komt kijken om een bedrijfspand op bedrijventerrein de Hoek aan te sluiten op het landelijke glasvezelnetwerk. Het proces van aanvraag tot realisatie bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende remmende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan factoren als vervuilde grond, gesloten seizoenen, obstakels op de route (snel,- spoor- en waterwegen), het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.