+31 76 - 5331331

Glasvezel Graan voor Visch in Hoofddorp

Op het bedrijventerrein Graan voor Visch in Hoofddorp ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een zakelijke glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Graan voor Visch

Elke locatie op bedrijventerrein Graan voor Visch heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op Graan voor Visch met onze uitgebreide postcodecheck.