+31 76 - 5331331

Glasvezel Beukenhorst in Hoofddorp

Op het bedrijventerrein Beukenhorst in Hoofddorp ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven en instellingen die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende aanvullende diensten. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de behoefte naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel levertijd op bedrijventerrein Beukenhorst

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Oosterhout een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.