Glasvezel Hoofddorp

In Hoofddorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoofddorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, zodat vrijwel alle bedrijven kunnen beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Hoofddorp

Hoofddorp beschikt over twee centrales: één aan de Kruisweg en één aan de Leenderbos. Vanuit deze centrales vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven kunnen beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Hoofddorp

Hoofddorp beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

De President

Bedrijventerrein De President beschikt momenteel nog niet over een eigen glasvezelnetwerk, maar is momenteel wel in aanleg. Het netwerk zal in totaal 1.5 kilometer lang worden en zal in een distributiering aangelegd worden, waardoor bedrijven kunnen beschikken over zeer hoge internetsnelheden. In de tussentijd zijn er natuurlijk mogelijkheden voor bedrijven om op individuele basis al aangesloten te worden.

De Hoek

Op bedrijventerrein De Hoek is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein een vestiging hebben kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Noord

Op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord ligt eveneens een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aansluitingen kunnen laten realiseren.

Overige bedrijfslocaties in Hoofddorp

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Hoofddorp ook voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die zijn gevestigd op Beukenhorst of Graan voor Visch.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door een glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.


Hoofddorp maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer