Glasvezel Hoofddorp

In Hoofddorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoofddorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, zodat vrijwel alle bedrijven kunnen beschikken over een snelle internet verbinding.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Hoofddorp

Hoofddorp beschikt over twee centrales: één aan de Kruisweg en één aan de Leenderbos. Vanuit deze centrales vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor bedrijven kunnen beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Hoofddorp beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

De President

Bedrijventerrein De President beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Het netwerk is in totaal meer dan 5 kilometer lang worden en is in een ring aangelegd, waardoor bedrijven kunnen beschikken over zeer hoge internetsnelheden.

De Hoek

Ook op bedrijventerrein De Hoek is een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein een vestiging hebben kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Noord

Op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord ligt eveneens een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aansluitingen kunnen laten realiseren.

Overige locaties in Hoofddorp

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties ook voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die zijn gevestigd op Beukenhorst of Graan voor Visch.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.


Hoofddorp maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer