+31 76 - 5331331

Glasvezel Honsel in Honselersdijk

Op het bedrijventerrein Honsel in Honselersdijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Dit geldt zowel voor De Honsel-Noord als De Honsel-Zuid. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Honsel

Door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij kan er worden bespaard op de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde bedrijfspand gevestigd te zijn. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dan zal een van de partijen worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd van de overige partijen.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden al redundantie bereiken. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.