+31 76 - 5331331

Glasvezel Flora Holland in Honselersdijk

Op het bedrijventerrein Flora Holland in Honselersdijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een glasvezelverbinding is toekomstvast

Standaard wordt Zakelijk Glasvezel geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Mede door deze capaciteit beschikt uw bedrijf over een enorm groeipad voor zowel diensten als qua snelheid. De ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met Zakelijk Glasvezel is uw bedrijf klaar voor deze ontwikkelingen doordat u voldoende capaciteit klaar heeft staan voor al uw huidige diensten, maar ook voor de diensten die u wilt gaan inzetten.

Is de huidige internetcapaciteit niet meer toereikend voor uw bedrijf? Dan kan IP Visie de capaciteit op aanvraag en tegen meerprijs verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Bekijk alle glasvezeltarieven en mogelijkheden op Flora Holland

Iedere bedrijfslocatie op het bedrijventerrein Flora Holland kent zijn eigen, unieke tarieven voor een glasvezelaansluiting. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw pand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Bekijk alle mogelijkheden en actuele tarieven van uw bedrijfspand op Flora Holland met onze Postcodecheck.