Glasvezel Honselersdijk

In Honselersdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Honselersdijk beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Honselersdijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Honselersdijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen in de directe omgeving van Flora Holland en op Honsel.

Bellen via glasvezel

Bellen over een glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen. Over dezelfde glasvezelverbinding wordt data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken.

Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale uit de cloud te gebruiken op basis van Hosted Telefonie of te bellen met Microsoft Teams.