+31 76 - 5331331

Glasvezel Honselersdijk

In Honselersdijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Honselersdijk beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting kunnen realiseren. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Honselersdijk

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Honselersdijk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen in de directe omgeving van Flora Holland en op Honsel.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om via uw glasvezelverbinding uw telefoonverkeer af te handelen. Over dezelfde glasvezelverbinding wordt data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel delen in Honselersdijk

Er is de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo kosten te besparen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij dient te worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.