+31 76 - 5331331

Glasvezel Holwerd

In Holwerd zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Holwerd die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt qua snelheid en qua diensten over een enorm groeipad. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet vinden tegenwoordig steeds sneller plaats. Met Zakelijk glasvezel is u bedrijf klaar voor deze toekomstige ontwikkelingen, doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor de diensten die u momenteel gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.

Komt u ondanks 1 Gbit/s toch capaciteit tekort? Op aanvraag en tegen meerprijs kunnen wij de capaciteit voor u vertienvoudigen tot wel 10 Gbit/s!

Glasvezeltarieven Holwerd

De tarieven voor Zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Dit geldt voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Iedere locatie in Holwerd (gemeente gemeente Dongeradeel) kent haar eigen unieke glasvezeltarieven.

De eenmalige kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de afstand van uw bedrijfslocatie tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aan te sluiten is op het glasvezelnetwerk, hoe lager deze kosten voor u zullen zijn. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de contractduur, extra vaste IP-adressen, keuze van de router en eventuele aanvullende diensten. De som van al deze elementen bepaalt uiteindelijk het maandelijkse tarief. Om inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden in Holwerd kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Postcode Holwerd: 9151