+31 76 - 5331331

Glasvezel Holwerd

In Holwerd zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Holwerd beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er op het bedrijventerrein Grândyk

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Hierdoor beschikt qua snelheid en qua diensten over een enorm groeipad. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet vinden tegenwoordig steeds sneller plaats. Met Zakelijk glasvezel is u bedrijf klaar voor deze toekomstige ontwikkelingen, doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor de diensten die u momenteel gebruikt, maar ook voor de diensten die u in de toekomst wilt gaan gebruiken.

Glasvezeltarieven Holwerd

De tarieven voor Zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. Dit geldt voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Iedere locatie in Holwerd kent haar eigen unieke glasvezeltarieven.

De eenmalige kosten zijn voor een groot deel afhankelijk van de afstand van uw bedrijfslocatie tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aan te sluiten is op het glasvezelnetwerk, hoe lager deze kosten voor u zullen zijn. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de contractduur, extra vaste IP-adressen, keuze van de router en eventuele aanvullende diensten. De som van al deze elementen bepaalt uiteindelijk het maandelijkse tarief. Om inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden in Holwerd kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.


Holwerd maakt onderdeel uit van de gemeente Noardeast-Fryslân