+31 76 - 5331331

Glasvezel De Haar in Holten

Op bedrijventerrein de Haar in Holten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat met een glasvezelverbinding internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s kunnen worden bereikt. Maar Zakelijk Glasvezel kent nog verschillende andere grote voordelen. Zo zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Een van de grotere voordelen is dat een glasvezelverbinding schaalbaar en modulair is. Hiermee wordt bedoeld dat het met Zakelijk Glasvezel mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om meerdere lijnen af te nemen. Naast dit alles heeft een zakelijke glasvezelaansluiting nog vele andere voordelen te bieden.

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein de Haar

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein de Haar kent zijn eigen unieke tarieven voor een zakelijke glasvezelverbinding. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand worden bepaald door de afstaUnieke glasvezel tarieven per locatiend tussen uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u gemakkelijk inzicht krijgen in de actuele glasvezeltarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Haar.