+31 76 - 5331331

Glasvezel Holten

In Holten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Holten beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Holten

Holten beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Gaardenstraat. Deze centrale vormt het startpunt voor diverse glasvezelringen die naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen gaan. Al in 2008 was Reggefiber begonnen met een inventarisatie onder bewoners om de interesse voor glasvezel in kaart te brengen. Aan het eind van 2008 werd begonnen met de aanleg van het netwerk en in het begin van 2009 werden al de eerste glasvezelaansluitingen opgeleverd. In 2014 zijn ook de bedrijventerreinen in Holten allemaal voorzien van glasvezel, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om óveral in Holten over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Holten

In Holten zijn drie bedrijventerreinen, die allemaal beschikken over een eigen glasvezelnetwerk waarop bedrijven kunnen worden aangesloten.

Vletgaarsmaten

Bedrijventerrein Vletgaarsmaten heeft een eigen glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

De Haar

Bedrijventerrein De Haar beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor aansluitingen eenvoudig gerealiseerd kunnen worden. Dit geldt voor zowel De Haar I als De Haar II.

De Kol

Bedrijventerrein De Kol beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein kunnen glasvezelaansluitingen tegen gunstige voorwaarden worden gerealiseerd.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.


Holten maakt onderdeel uit van de gemeente Rijssen-Holten