+31 76 - 5331331

Glasvezel Hollands Kroon

In de gemeente Hollands Kroon in de kop van Noord-Holland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Hollands Kroon die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Anna Paulowna

Breezand

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Den Oever

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Hippolytushoef

Kolhorn

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Kreileroord

Lutjewinkel

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Middenmeer

Nieuwe Niedorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Oude Niedorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Slootdorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Westerland

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Wieringerwaard

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Wieringerwerf

Winkel

Zijdewind

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met een glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen sneller en op een betrouwbaardere manier door te zenden. Dit heeft dus een zeer positieve invloed op uw internetsnelheid. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen. Hierdoor kunnen signalen over grotere afstanden worden verzonden. Daarnaast beschikken glasvezelverbindingen ook over verschillende veiligheidsmaatregelen om potentieel misbruik te voorkomen en de kwaliteit van het internetverkeer te waarborgen. Denk hierbij aan het beschikbaar stellen van aanvullende diensten die uw e-mailverkeer controleren op spam en virussen. Daarnaast kan ook contact worden opgenomen met de Abusedesk om security incidenten te melden.

Zakelijk Glasvezel vraagbundelen in de gemeente Hollands Kroon

Door met elkaar de handen ineen te slaan kunnen ondernemersvestigingen, projectontwikkelaars en het parkmanagement van bedrijventerreinen gezamenlijk de aanleg van een snel en stabiel glasvezelnetwerk in de gemeente Hollands Kroon realiseren, tegen lage kosten. Hiermee kunnen niet alleen deelnemers fors besparen op de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting, maar opent het ook een weg naar vernieuwende toepassingen die zonder dit netwerk niet mogelijk gemaakt zouden kunnen worden of simpelweg onbetaalbaar zouden zijn voor veel bedrijven.

Het realiseren van een glasvezelnetwerk vormt geen doel op zichzelf, maar is hét middel om te voldoen aan de groeiende vraag van bandbreedte te voldoen. Mede door de aanleg van een glasvezelnetwerk in Hollands Kroon worden bedrijventerreinen nóg aantrekkelijker en geeft daarmee een impuls aan de economische ontwikkeling. IP Visie is voor verschillende bedrijventerreinen in diverse gemeenten dé motor geweest voor de vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel.

Bekijk uw glasvezeltarieven in de gemeente Hollands Kroon

De geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Hollands Kroon zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor de tarieven die gelden voor uw locatie is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker voor uw bedrijf uitvallen. Wenst u direct inzicht in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in Hollands Kroon? Voer dan onze unieke Postcodecheck uit.

Oplevertijd van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Hollands Kroon

De oplevertijd voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Hollands Kroon bedraagt 3 tot 4 maanden. Dit komt doordat er veel komt kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk in Hollands Kroon. Dit proces bestaat uit pakweg 20 deelprocessen en kent verschillende remmende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vorst, gesloten seizoenen, bouwvak, capaciteit tekort, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

Postcodes in de gemeente Hollands Kroon

1730-1736, 1760-1761, 1764, 1766-1771 en 1773-1779