Glasvezel Hollands Kroon

In de gemeente Hollands Kroon in de kop van Noord-Holland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Hollands Kroon die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Door met elkaar de handen ineen te slaan kunnen ondernemersvestigingen, projectontwikkelaars en het parkmanagement van bedrijventerreinen gezamenlijk de aanleg van een snel en stabiel glasvezelnetwerk in de gemeente Hollands Kroon realiseren, tegen lage kosten. Hiermee kunnen niet alleen deelnemers fors besparen op de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten van een glasvezelaansluiting, maar opent het ook een weg naar vernieuwende toepassingen die zonder dit netwerk niet mogelijk gemaakt zouden kunnen worden of simpelweg onbetaalbaar zouden zijn voor veel bedrijven.

Het realiseren van een glasvezelnetwerk vormt geen doel op zichzelf, maar is hét middel om te voldoen aan de groeiende vraag van bandbreedte te voldoen. Mede door de aanleg van een glasvezelnetwerk in Hollands Kroon worden bedrijventerreinen nóg aantrekkelijker en geeft daarmee een impuls aan de economische ontwikkeling. IP Visie is voor verschillende bedrijventerreinen in diverse gemeenten dé motor geweest voor de vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel.