Glasvezel Het Hogeland

In de gemeente Het Hogeland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Het Hogeland die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen sneller en over grotere afstanden verzonden kunnen worden.

Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt een modulaire en schaalbare opbouw ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. In tegenstelling tot ADSL, VDSL of kabelverbindingen is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om ontzettend hoge internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s te behalen.

Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen.

Samen met een hoge up-time zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie voor nu... en in de toekomst.