+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Hogeland

In de gemeente Het Hogeland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Het Hogeland die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor signalen sneller en over grotere afstanden verzonden kunnen worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt een modulaire en schaalbare opbouw ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. In tegenstelling tot ADSL, VDSL of kabelverbindingen is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om ontzettend hoge internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s te behalen. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Samen met een hoge up-time zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor uw organisatie voor nu... en in de toekomst.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in gemeente Het Hogeland

In tegenstelling tot particulier glasvezel kan Zakelijk Glasvezel op vrijwel iedere locatie in de gemeente Het Hogeland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van Zakelijk Glasvezel zijn echter wel afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Indien uw bedrijfspand zich op een grotere afstand van een glasvezelnetwerk bevindt, dan kunnen de bijbehorende kosten flink oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding dan over een grotere afstand aangelegd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in gemeente Het Hogeland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in gemeente Het Hogeland.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd in gemeente Het Hogeland

Wanneer internet voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is, dan kunt u kiezen voor redundantie. Hierdoor heeft u zekerheid over de up-time van uw glasvezelverbinding. Er zijn meerdere mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de gekozen vorm van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw organisatie en waarom.