Glasvezel Hof van Twente

In de gemeente Hof van Twente zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om te worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, de gewenste bandbreedte en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Hof van Twente die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Bentelo

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Delden

Diepenheim

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Goor

Hengevelde

Markelo

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In het zuidwesten van Twente, in de provincie Overijssel ligt de gemeente Hof van Twente. De gemeente is in 2001 ontstaan en telt zo'n 34.900 inwoners. De gemeente beschikt over een aantal kernen waaronder de hoofdplaats Goor. Langs de oostelijke en noordelijke grens van de gemeente lopen de autosnelwegen A1 en de A35 (afslag 26 Delden en afslag 28 Rijssen). Tevens is Hof van Twente goed bereikbaar via de provinciale wegen die de gehele gemeente doorkruisen waaronder: de N346 en N347, de N740 en N741 en de N752 t/m de N754 .

Momenteel zijn er plannen vanuit netbeheerder Cogas om ook de buitengebieden van de gemeente Hof van Twente van een glasvezel verbinding te voorzien.

Toerisme binnen de gemeente Hof van Twente

De gemeente Hof van Twente ligt in een landschap wat varieert van weiden tot diverse bossen en beken. De gemeente beschikt over de best bewaarde cultuurgeschiedenis van héél Nederland. Hierdoor zijn er in de gehele gemeente molens, kastelen maar ook evenementen en proeverijen te vinden. Vrijwel alle dorpen en woonplaatsen van de gemeente beschikken over hotels en/of campings. De gemeente Hof van Twente trekt elke zomer vele toeristen, die in bijna elke woonplaats binnen de gemeente diverse bezienswaardigheden bezichtigen.

Postcodes: 7470 t/m 7479, 7490-7499