+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoge Akker in Hoeven

Op bedrijventerrein de Hoge Akker in Hoeven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aansluitmogelijkheden van Zakelijk glasvezel

In tegenstelling tot particulier glasvezel, kan Zakelijk glasvezel vrijwel overal in Nederland worden aangelegd. Particulieren worden meestal aangesloten op een glasvezelnetwerk wanneer hiervoor voldoende belangstelling is. Over het algemeen is het gebruikelijk dat glasvezelinitiatieven tot stand komen doormiddel van vraagbundeling. Bedrijven kunnen op individuele basis een glasvezelverbinding laten realiseren, waarbij het niet noodzakelijk is dat doormiddel van vraagbundeling een compleet glasvezelnetwerk moet worden aangelegd. Hierdoor is het voor uw bedrijf mogelijk om te beschikken over Zakelijk glasvezel, zonder afhankelijk van uw directe omgeving te zijn.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk glasvezel op de Hoge Akker

Vrijwel iedere locatie op bedrijventerrein de Hoge Akker kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk glasvezel. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe kleiner deze afstand bedraagt, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw zullen uitvallen. De maandelijkse kosten van een glasvezelverbinding worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, contractduur, aantal externe IPv4 adressen en meer. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk glasvezel voor uw bedrijf op bedrijventerrein de Hoge Akker.