+31 76 - 5331331

Glasvezel Overhorst in Hoevelaken

Op het bedrijventerrein Overhorst in Hoevelaken is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Overhorst

Op bedrijventerrein Overhorst zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Overhorst met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Glasvezel op bedrijventerrein Overhorst aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u nodig. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.