Glasvezel Hoevelaken

In Hoevelaken zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoevelaken heeft een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Kantemarsweg. Van hier vertrekken diverse backbones naar de woonwijken en bedrijventerreinen. Dit zorgt er voor dat ondernemers in Hoevelaken vrijwel overal de beschikking kunnen hebben over snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Hoevelaken

Hoevelaken heeft drie bedrijventerreinen. Sinds 2017 beschikken vrijwel alle bedrijventerreinen over een eigen glasvezelnetwerk dankzij een initiatief van verschillende ondernemers, waaronder uit Hoevelaken. Met de aanwezigheid van een glasvezelnetwerk is het mogelijk om eenvoudig aansluitingen te realiseren.

Horstbeek

Bedrijventerrein Horstbeek beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een glasvezelverbinding. Bedrijventerrein Horstbeek heeft zowel droge als natte kavels. Een ideale oplossing voor bedrijven die over een eigen aanlegkade willen beschikken zoals overslagbedrijven die hun goederen via het water doen aan-/afvoeren.

Hogenbrink

Bedrijventerrein Hogenbrink heeft ook een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen heel eenvoudig maar ook tegen gunstige voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Overhorst

Bedrijventerrein Overhorst beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk. Doordat de glasvezelaansluiting vaak maar over enkele meters gegraven hoeft te worden kunnen bedrijven tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is zonder deze standaarddienst helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VoIP-telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN en meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.