+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoensbroek

In Hoensbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoensbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Hoensbroek

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoensbroek die gevestigd zijn op bedrijventerrein De Koumen.

Waarom glasvezel?

Glasvezel biedt vele voordelen. Bedrijven die aangesloten zijn op een glasvezelnetwerk beschikken behalve over een gelijke download/upload snelheid ook over een stabiele verbinding met constante internetkwaliteit tijdens de 'spitsuren' of wanneer er meerdere apparaten met het netwerk verbonden worden. De installatie van glasvezel is gemakkelijk doordat er geen verschillende kabeldiktes nodig zijn voor meer datatransport. Bovendien biedt glasvezel in tegenstelling tot ADSL of koperverbindingen een hogere betrouwbaarheid met een up-time van 99,9% en een betere databeveiliging.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Hoensbroek

In Hoensbroek zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een belangrijke factor voor de totstandkoming van deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Hoensbroek.

Zakelijk Glasvezel in Hoensbroek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook middels de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.