+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoeksche Waard

In de gemeente Hoeksche Waard zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Hoeksche Waard die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor het mogelijk is om signalen sneller en over grotere afstanden te verzenden. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn mede hierdoor vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt een modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Hoeksche Waard

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is daarnaast modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in gemeente Hoeksche Waard

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezelverbinding zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten flink kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk bepalen wat de mogelijkheden en actuele prijzen zijn van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke locatie in de gemeente Hoeksche Waard.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. U heeft met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding zekerheid over de up-time van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.