Glasvezel Hoeksche Waard

In de gemeente Hoeksche Waard zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Hoeksche Waard die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft een zeer positieve invloed op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel wordt er gecommuniceerd op basis van lichtsignalen, waardoor het mogelijk is om signalen sneller en over grotere afstanden te verzenden. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn mede hierdoor vrijwel oneindig. Daarnaast zorgt een modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitermate geschikt is binnen uw organisatie.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is daarnaast modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Beschikbaarheid van glasvezel

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezelverbinding zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten flink kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel.