+31 76 - 5331331

Glasvezel De Zekken in Hoek van Holland

Op bedrijventerrein De Zekken in Hoek van Holland ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein De Zekken

In De Zekken geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in De Zekken.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Zekken

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Zekken bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in De Zekken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.