Glasvezel Hoek van Holland

In Hoek van Holland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoek van Holland heeft een prima infrastructuur op het gebied van glasvezel. Voor bedrijven ontstaat daardoor de mogelijkheid om bijna overal in Hoek van Holland tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Zekken

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoek van Holland die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Zekken.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering van uw organisatie, dan biedt een redundante glasvezelverbinding een uitstekende oplossing. Door te kiezen voor redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Er zijn meerdere mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk bijvoorbeeld hierbij aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende carriers over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk met behulp van BGP.

Wanneer u advies nodig heeft over het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen op het gebied van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Contract voor glasvezel afsluiten

Voor glasvezel kennen wij standaard een drietal contracttermijnen. Zo is er de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten.

Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn, de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven hierbij geldig.