+31 76 - 5331331

Glasvezel Romerolaan in Hilversum

Op het bedrijventerrein aan de Oscar Romerolaan in Hilversum is er voor bedrijven de mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig heeft u naast deze standaarddienst keuze uit vele aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De afgenomen diensten kunnen gemakkelijk worden gestapeld of worden aangepast, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Romerolaan

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Romerolaan. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal vertragende factoren, waardoor de levertijd vertraagd kan worden. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...