Glasvezel Mediapark in Hilversum

Bedrijven die gevestigd zijn op het Mediapark in Hilversum kunnen eenvoudig worden aangesloten op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van diverse factoren zoals onder andere de gewenste capaciteit naar internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Op het Mediapark worden de meeste programma's geproduceerd voor de Nederlandse Televisie en de Nederlandse Radio. Op het terrein zijn voornamelijk de studio's gevestigd van onder andere RTL Nederland en van de NTR en het radiostation van 3FM. Het Mediapark is met name bereikbaar via de N525 en met het Openbaar Vervoer.

3FM Serious Request

Elk jaar verzameld 3FM geld in voor diverse goede doelen, waarbij de radio DJ's één week lang worden opgesloten in het Glazen Huis, wat elk jaar in een andere stad van een provincie in Nederland en LIVE op televisie te zien is. Om een stabiele LIVE-verbinding te kunnen ondersteunen gebruikt 3FM het glasvezelnetwerk wat zich onder het Mediapark bevindt. Hierdoor kan héél Nederland LIVE meekijken naar de perikelen binnen het Glazen Huis met ultra HD beelden. Dankzij het glasvezelnetwerk van het Mediapark kan de 3FM studio deze beelden moeiteloos versturen dankzij de supersnelle verbindingen van het glasvezelnetwerk op het Mediapark.