+31 76 - 5331331

Glasvezel Laapersveld in Hilversum

Bedrijven die gevestigd zijn in de omgeving van het Laapersveld in Hilversum kunnen eenvoudig aangesloten worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dubbel uitgevoerde verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan biedt redundantie een uitkomst. Met redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere verbindingen afnemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw organisatie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Laapersveld

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan hebben wij enkele bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient ook door u aangegeven te worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijf aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.