+31 76 - 5331331

Glasvezel Arena Kantorenpark in Hilversum

Op het Arena Kantorenpark in Hilversum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting op het Arenapark zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding op Arena Kantorenpark

Om een nieuwe glasvezel access te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding op het Arena Kantorenpark. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel delen op het Arena Kantorenpark

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt iedere partij zijn gewenste diensten direct bij IP Visie af, alle partijen worden ook individueel hiervoor gefactureerd. De diensten die door elke partij zijn afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd om de privacy te waarborgen.