Glasvezel Hilversum

In Hilversum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Hilversum beschikt over twee KPN centrales: één aan de Koornstraat en één aan de Lorentzweg. Beide centrales zijn belangrijke glasvezel knooppunten en zorgen er voor dat vrijwel overal in de gemeente snelle internet glasvezelverbindingen gerealiseerd kunnen worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hilversum die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De eenmalige aansluitkosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie van het pand en de afstand tot de glasvezelinfrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Glasvezeltarieven in Hilversum

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.