+31 76 - 5331331

Glasvezel Hilversum

In Hilversum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hilversum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hilversum die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Hilversum

Hilversum beschikt over twee glasvezel centrales: één aan de Koornstraat en één aan de Lorentzweg. Beide centrales zijn belangrijke knooppunten in het Hilversumse netwerk en zorgen er voor dat vrijwel overal in de gemeente snelle internet verbindingen gerealiseerd kunnen worden, ook in de omgeving van de Oscar Romerolaan, de omgeving van de Larenseweg, de omgeving van het Laapersveld, het Havenkwartier en het Arena Kantorenpark.

MediaGateway in Hilversum

In Hilversum bevind zich aan de Koos Postemalaan 2 de MediaGateway. IP Visie kan alle vormen van connectiviteit leveren in dit datacenter op het MediaPark. Dat kan variëren van internet aansluitingen in het rack, tot Ethernet koppelingen van 1 tot 100 Gbit/s die via de meetme room worden afgeleverd.
 

Voordelen van een glasvezelverbinding

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven in Hilversum een interessante keuze. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Hilversum

Zakelijk Glasvezel in Hilversum kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Hilversum.

Glasvezel in Hilversum aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Er wordt u ook gevraagd naar uw wensen voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.