+31 76 - 5331331

Glasvezel Bukkum in Hilvarenbeek

Op het bedrijventerrein Bukkum in Hilvarenbeek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden op het glasvezelnetwerk zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Bukkum bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd op Bukkum

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezel access een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding op Bukkum. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.