Glasvezel Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hilvarenbeek beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor volop de mogelijkheid om vrijwel overal in Hilvarenbeek tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Vanuit de centrale aan De Beerten vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Voor bedrijven ontstaan hierdoor allerlei mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezel in het buitengebied

Niet alleen de kernen van de gemeente Hilvarenbeek zijn allemaal aangesloten op het glasvezelnetwerk, maar ook de buitengebieden. Omdat ruim 70% van de inwoners in het buitengebied van de gemeente Hilvarenbeek zich had aangemeld voor een glasvezelaansluiting is het glasvezelnetwerk uiteindelijk aangelegd. Dankzij het glasvezelnetwerk kunnen zowel particulieren als bedrijven beschikken over snel internet.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Hilvarenbeek beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor er voor bedrijven uitstekende mogelijkheden ontstaan om eenvoudig aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn uiterst betrouwbaar- en stabiel en kennen een zeer hoge up-time.

Slibbroek

Op bedrijventerrein Slibbroek is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Bukkum

Op bedrijventerrein Bukkum is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Op het gehele terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er gemakkelijk aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Deel uw glasvezelverbinding in Hilvarenbeek

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.