+31 76 - 5331331

Glasvezel Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hilvarenbeek beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor volop de mogelijkheid om vrijwel overal in Hilvarenbeek tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hilvarenbeek die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Hilvarenbeek

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.