Glasvezel Hillegom

In Hillegom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hillegom beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Hillegom

Hillegom beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van een zakelijke glasvezelverbinding.

  • Hillegom-Zuid
  • Hillegommerbeek

Overige locaties in Hillegom

Naast de bovengenoemde terreinen kennen ook andere bedrijvenlocaties in Hillegom zeer goede mogelijkheden voor glasvezelverbindingen. Zo kan Zakelijk Glasvezel ook gerealiseerd worden op Treslong en Horst ten Daal.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over een verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel snelheid als aanvullende diensten.