+31 76 - 5331331

Glasvezel Hillegom

In Hillegom zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hillegom beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Hillegom

Hillegom beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om gebruik te maken van een zakelijke glasvezelverbinding.

Hillegom-Zuid

Hillegom-Zuid beschikt niet over een eigen glasvezelnetwerk, maar bedrijven hebben de mogelijkheid om op individuele basis toch een glasvezelaansluiting te realiseren. Naast Zakelijk Glasvezel biedt Zakelijk VDSL een prima alternatief voor bedrijven om gebruik te kunnen maken van snel internet.

Bedrijventerrein Hillegom beschikt over een oppervlakte van ongeveer 18 hectare en is hiermee het grootste bedrijventerrein binnen de gemeente Hillegom.

Hillegommerbeek

Hillegommerbeek beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. Hillegommerbeek beschikt over een oppervlakte van 15 hectare en op het terrein zijn voornamelijk transportondernemingen- en groothandels gevestigd.

Overige locaties in Hillegom

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kennen ook andere bedrijvenlocaties in Hillegom zeer goede mogelijkheden voor zakelijke glasvezelverbindingen. Zo kan Zakelijk Glasvezel ook gerealiseerd worden op Treslong en Horst ten Daal.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over een verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door een glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel snelheid als aanvullende diensten.

Glasvezeltarieven in Hillegom

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.