+31 76 - 5331331

Glasvezel Heythuysen

In Heythuysen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heythuysen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heythuysen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Heythuysen-West.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Heythuysen

In Heythuysen geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager zijn. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Heythuysen in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in Heythuysen bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit bij de aanvraag opgeven. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.


Heythuysen maakt onderdeel uit van de gemeente Leudal