Glasvezel Heusden

In Heusden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heusden beschikt over een eigen glasvezel netwerk, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om bijna overal in Heusden tegen gunstige condities te worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heusden

In Heusden zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om over dezelfde verbinding meerdere diensten af te nemen.

Heesbeen

Op bedrijventerrein Heesbeen is het voor gevestigde bedrijven mogelijk om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Bakkersdam

Bedrijven die op bedrijventerrein Bakkersdam gevestigd zijn kunnen ook van Zakelijk Glasvezel gebruik maken om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Heusden

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.