Glasvezel Heusden

In Heusden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Heusden beschikt over een eigen glasvezel netwerk, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om bijna overal in Heusden tegen gunstige condities te worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Heusden

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Heusden, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Heesbeen
  • Bakkersdam

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.