+31 76 - 5331331

Glasvezel Poort van Midden Gelderland in Heteren

Op het bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland in Heteren ligt een glasvezel netwerk, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke tarieven aangesloten kunnen worden op glasvezel. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Poort van Midden Gelderland

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo op kosten te besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en de verantwoordelijkheid dragen voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van de gemoeide kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u verschillende diensten en services stapelen. U kunt over een glasvezelverbinding meerdere diensten afnemen door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kunt u deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.