+31 76 - 5331331

Glasvezel Heteren

In Heteren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Het hart van het Heterense netwerk wordt gevormd door de centrale aan de Kerklaan. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de bedrijventerreinen, wijken en het buitengebied.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland

Bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland is het enige bedrijventerrein van Heteren. Op het bedrijventerrein is een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt daarnaast ook over een collectieve beveiliging en heeft een ontsluiting via diverse autosnelwegen, wat samen in combinatie met de aanwezigheid van glasvezel belangrijke voordelen zijn om hier te vestigen.

Glasvezeltarieven

Wanneer u uw bedrijfspand wilt aansluiten op het glasvezel netwerk worden de eenmalige aansluitkosten bepaald aan de hand van de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. De maandelijkse tarieven worden grotendeels bepaald door de gewenste capaciteit voor internet en de looptijd van het contract. Aan de hand van de Postcodecheck ziet u snel wat de kosten van glasvezel voor uw bedrijf zijn in Heteren.


Heteren maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe