+31 76 - 5331331

Glasvezel Herwen

In Herwen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor supersnel internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Herwen

De tarieven voor Zakelijk Glasveze in Herwen zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie, dan kunt u hiervoor een Postcodecheck uitvoeren.

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie worden gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal VoIP-diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt ervoor kiezen om uw eigen telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.