+31 76 - 5331331

Glasvezel Herten

In Herten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Herten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Herten die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Herten

Zakelijk Glasvezel in Herten kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Herten met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel delen in Herten

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.