+31 76 - 5331331

Glasvezel Hengevelde

In Hengevelde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hengevelde beschikt over een goede infrastructuur, waardoor het voor bedrijven vrijwel overal mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hengevelde die gevestigd zijn op bedrijventerrein het Wegdam.

Diensten over Zakelijk glasvezel

Bij Zakelijk glasvezel wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze uit een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. De capaciteit van de glasvezel verbinding bepaald hoeveel diensten er op een verbinding afgenomen kunnen worden. Dit betekent dat u zoveel diensten kunt afnemen als passen op de glasvezelverbinding totdat de limiet van 1 Gbit/s (Op aanvraag aan te passen naar 10 Gbit/s) wordt bereikt. Uit het aanbod van aanvullende diensten kunt u bijvoorbeeld denken aan diensten als VoIP, SIP-trunk, Ethernet VPN en nog meer aanvullende diensten.

Zakelijk glasvezel in Hengevelde

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding is mogelijk. Zo is het mogelijk wanneer u met meerdere deelnemers in hetzelfde bedrijfspand zit om één glasvezelverbinding te delen om zo kosten te kunnen besparen. In het geval dat er een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dient een van de deelnemers aangewezen te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en voor het dragen van de eenmalige als maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend. Bij het delen van een glasvezelverbinding heeft het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op u. Dit houdt in dat hoeveel bandbreedte er ook wordt verbruikt door de overige deelnemers, u geen snelheidsverlies zal ondervinden op uw eigen verbinding.


Hengevelde maakt onderdeel uit van de gemeente Hof van Twente