+31 76 - 5331331

Glasvezel Timmersveld in Hengelo

Op het bedrijventerrein Timmersveld in Hengelo (Overijssel) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Timmersveld

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Timmersveld komt er nogal wat kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het proces is onderverdeeld in 20 deelprocessen, die worden uitbesteed aan andere bedrijven die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er factoren optreden waardoor er vertraging kan ontstaan. U kunt hierbij voornamelijk denken aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...