+31 76 - 5331331

Glasvezel Roershoek in Hengelo

Op het bedrijventerrein Roershoek in Hengelo (Overijssel) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie over dezelfde breedbandverbinding en heeft u dus geen aparte PTSN-lijnen meer nodig. Om Bellen over Zakelijk Glasvezel te realiseren heeft u de keuze uit een tweetal VoIP Voice over IP) oplossingen. U kunt uw huidige telefooncentrale met een SIP-trunk inzetten met de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteit van een telefooncentrale te huren met de dienst Hosted Telefonie.

Glasvezelverbinding in Roershoek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.