Glasvezel Roershoek in Hengelo

Op het bedrijventerrein Roershoek in Hengelo (Overijssel) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Glasvezelverbinding in Roershoek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Doe de Glasvezel postcodecheck