+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterveld in Hengelo

Op het bedrijventerrein Oosterveld in Hengelo (Overijssel) ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Oosterveld bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan dient u rekening mee te houden dat er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u zijn vereist. Daarnaast dient er in de aanvraag aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezel router. Eventuele extra (vaste) IPv4 adressen kunnen ook worden aangevraagd middels de aanvraag. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst heeft u keuze uit een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. Het is mogelijk om diensten te stapelen of gemakkelijk aan te passen, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.