+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenenk in Hengelo (Gelderland)

Op het bedrijventerrein Molenenk in Hengelo (Gelderland) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wilt u wel gebruik kunnen maken van VoIP telefonie? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Molenenk

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Molenenk. Een opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...