Glasvezel Hengelo (Gelderland)

In Hengelo (Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen

Molenenk, Winkelskamp en Winkelskamp Oost in Hengelo (Gld) zijn drie aaneengesloten bedrijventerreinen met een oppervlakte van bruto 20 ha., gelegen direct aan de N316. Op alle bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elke glasvezelverbinding heeft een standaard capaciteit van 1 Gbit/s en biedt de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over één vezel.

Molenenk

Molenenk is het grootste bedrijventerrein. Het terrein beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk, wat er voor zorgt dat bedrijven en instellingen, die hier gevestigd zijn, kunnen profiteren van aantrekkelijke condities om een glasvezelaansluiting te realiseren.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wilt u wel gebruik kunnen maken van VoIP telefonie? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.


Hengelo maakt onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst.