Glasvezel Hengelo (Gelderland)

In Hengelo (Gelderland) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven, die gevestigd zijn op:

  • Molenenk
  • Winkelskamp
  • Winkelskamp Oost

Op alle bedrijventerreinen zijn er goede mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Elke glasvezelverbinding heeft een standaard capaciteit van 1 Gbit/s en biedt de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over één vezel.

VoIP en glasvezel

Het is met glasvezel mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wilt u wel gebruik kunnen maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten afnemen op maandbasis.


Hengelo maakt onderdeel uit van de gemeente Bronckhorst.