+31 76 - 5331331

Glasvezel Hengelo

In Hengelo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezel netwerk. Zo ook op de bedrijvenlocaties Anninks Nijhofshoek, Campus Business Center, Bedrijvencentrum de Baron, Berflo Es, Boeldershoek, Gezondheidspark, Seahorse Terrein, Thiemsland en Weijinksweg.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hengelo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er kan op glasvezel ontzettend hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Hengelo

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Hengelo een hoop komt kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Hengelo

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere partijen. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan is het mogelijk om eenvoudig eventuele bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel. Door 2 of meer bedrijfsvestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Vestigingen verbinden met Zakelijk Glasvezel in Hengelo kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Om een optimale Quality of Service te waarborgen kan er worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook worden gekoppeld doormiddel van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en servers zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk prettiger doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt aangelegd naar uw serverapparatuur.

Overige bedrijvenlocatie in Hengelo

Anninks Nijhofshoek, Campus Business Center, Bedrijvencentrum de Baron, Berflo Es, Boeldershoek, Gezondheidspark, Seahorse Terrein, Thiemsland en Weijinksweg.