Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven vrijwel overal mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Hendrik-Ido-Ambacht

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Antoniapolder
  • Ambachtsezoom
  • De Sandeling

Overige bedrijfslocaties in Hendrik-Ido-Ambacht

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties ook prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op bedrijvenpark Langeweg, Grotenoord en Veersedijk zijn gevestigd kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.