Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven vrijwel overal mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Hendrik-Ido-Ambacht

Vanaf de centrale aan de Jan Luijkenhof vertrekken diverse glasvezelringen die naar de diverse wijken en bedrijventerreinen lopen. Dat is de reden dat vrijwel overal in H-I Ambacht goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

In Hendrik-Ido-Ambacht worden vanaf 2014 alle woningen voorzien van een glasvezelaansluiting door CIF. CIF staat voor Communication Infrastructure Fund en is het investeringsfonds van de Rabobank. CIF heeft al op diverse plaatsen in Nederland glasvezelnetwerken aangelegd voor consumenten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door GNH en de provider van de diensten zal Caiway zijn. Eerder werd al een glasvezel netwerk aangelegd in de Sophiapolder in Hendrik-Ido-Ambacht door Reggefiber.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op een aantal van deze terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven tegen gunstige voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Antoniapolder

Bedrijventerrein Antoniapolder beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit glasvezelnetwerk is in 2012 gerealiseerd na een succesvol vraagbundelingstraject. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Ambachtsezoom

Op bedrijvenpark Ambachtsezoom ligt ook een glasvezelnetwerk. Overal op het terrein zijn de benodigde voorzieningen voor Zakelijk Glasvezel aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig maar ook tegen gunstige voorwaarden een glasvezelaansluiting kunnen realiseren. Bedrijvenpark Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark, wat inhoudt dat alle materialen die op het terrein gebruikt worden 100% recyclebaar zijn.

De Sandeling

Op bedrijventerrein De Sandeling ligt eveneens een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal op het terrein kunnen bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Overige bedrijfslocaties in Hendrik-Ido-Ambacht

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties ook prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op bedrijvenpark Langeweg, Grotenoord en Veersedijk zijn gevestigd kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.