+31 76 - 5331331

Glasvezel Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Hendrik-Ido-Ambacht

Vanaf de centrale aan de Jan Luijkenhof vertrekken diverse glasvezelringen die naar de diverse wijken en bedrijventerreinen lopen. Dat is de reden dat vrijwel overal in H-I Ambacht goede breedband voorzieningen mogelijk zijn.

In Hendrik-Ido-Ambacht worden vanaf 2014 alle woningen voorzien van een glasvezelaansluiting door CIF. CIF staat voor Communication Infrastructure Fund en is het investeringsfonds van de Rabobank. CIF heeft al op diverse plaatsen in Nederland glasvezelnetwerken aangelegd voor consumenten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door GNH en de provider van de diensten zal Caiway zijn. Eerder werd al een glasvezel netwerk aangelegd in de Sophiapolder in Hendrik-Ido-Ambacht door Reggefiber.

Levering van Zakelijk glasvezel in Hendrik-Ido-Ambacht

Voor de actuele tarieven voor Zakelijk glasvezel is het noodzakelijk om een Postcodecheck uit te voeren. Dit heeft te maken met het feit dat de afstand van uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt moet worden berekend. De hoogte van de eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel door deze afstand bepaald.

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

De standaard capaciteit van Zakelijk glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Hiermee beschikt u over een enorm groeipad voor zowel diensten als qua capaciteit. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar in hoog tempo op. Met Zakelijk glasvezel heeft u voldoende capaciteit klaar staan voor alle toekomstige ontwikkelingen, voor de diensten die u nu gebruikt maar ook later wilt gaan inzetten.

Voldoet een capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw bedrijf? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie de capaciteit verhogen tot wel 10 Gbit/s!