+31 76 - 5331331

Glasvezel Koggeweg in Hem

Op het bedrijventerrein Koggeweg in Hem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Koggeweg is bereikbaar via de Markerwaardweg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen Zakelijk Glasvezel op Koggeweg

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst dan kunt dit ook bij de aanvraag melden. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.