+31 76 - 5331331

Glasvezel Hem

In Hem zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Hem zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hem die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Hem

In Hem zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Hem.

Glasvezelverbinding delen in Hem

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.